formido legt klanten in de watten

Het was afgelopen zondag feest bij Raalte Plaza. Formido Raalte vierde namelijk haar 30-jarig bestaan. Zo kregen de eerste dertig klanten een gratis accuboormachine cadeau. Bij binnenkomst werden alle klanten verwelkomt met een kop koffie, chocomelk of een glaasje Glühwein. Ook een hapje ontbrak niet. En ter ere van het jubileum kreeg ook elke klant een rolbandmaat cadeau.

Voor de kleinste klussers was er een ballonen clown. Bovendien konden zij geschminkt worden. Ook was er een Rad van Fortuin en werden de klanten getrakteerd op een winterbarbecue met een heerlijk broodje beenham of een portie spareribs. Ook bracht de Kerstman een bezoekje die gratis popcorn uitdeelde.

De klanten konden de actie uiteraard erg waarderen. Voor het echtpaar op de foto was er een extra verrassing. Zij kreeg namelijk een cadeaubon van dertig euro omdat zij ook hun dertigjarig jubileum vierde.

Edwin Schrijver, vestigingsmanager van Formido Raalte, kijkt zeer tevreden terug op een zeer succesvolle dag. Ook voor Gerton Ramaker was het een speciale dag. Hij was namelijk dertig jaar werkzaam bij Formido Raalte. En ook dit was natuurlijk een feestje waard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.