fietsers salland dhuzes presenteren zich

Het fietsteam Salland d’HuZes presenteert zich op vrijdag 9 december tijdens de Winterfair in Heino. De fietsers rijden de ALPE d’ HuZes op 7 juni 2012 om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Met de opbrengst wordt onderzoek gedaan om op termijn kanker de baas te kunnen worden.

alle bezoekers zijn van harte welkom bij stand. Iedereen die meedoet aan de kerstloterij, 2 euro per lot, krijgt een prijs. Er zijn ook grote prijzen te winnen met het zogenaamde ‘Honderdvel’, dat vijf euro per lot kost. BikeLife Heino stelt een opoefiets (ter waarde van 300 euro) beschikbaar, Seine Wonen een fauteuil (ter waarde van 300 euro), Oortwijn een dinerbon voor 2 en Fakkert Diervoeders een verrassingspakket.

Natuurlijk zijn er ook kleinere prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door C1000 van de Worp, Boni Heino, Theo’s Bloemenshop, Erwin Otten Advies, Autodrop, Gulden Krakeling, Marskramer en Knapenvelder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.