Home / archiefcentraal / fienpreuvers verkoopt oliebollen in lettele

fienpreuvers verkoopt oliebollen in lettele

Carnavalsvereniging De Fienpreuvers uit Lettele verkoopt ook dit jaar weer oliebollen. Tot 27 december kun je jouw bestelling doorgeven. Voor 8 oliebollen betaal je 6 euro, voor tien euro krijg je er zestien.

De leden van de carnavalsvereniging beginnen op donderdag 29 december te bakken en gaan in de middag bezorgen. De oliebollen worden in Lettele en het Lettele-buitengebied vanaf 14.00 uur bezorgd. Mensen buiten deze regio worden verzocht om de bestelling op 29 december tussen 14.00 en 20.00 uur op te komen halen bij het gemeenschapshuis ‘De Spil’ in Lettele. Wanneer de leden bij je langs zijn geweest bij je oliebollen maar je niet thuis was, dan kun je jouw bestelling hier ook afhalen.

Mail je bestelling naar carnavallettele@hotmail.com. Heb je vragen over de prijzen dan kun je hier ook terecht.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.