fabrieksverkoop van craft jassen in raalte

André ten Have uit Nieuw Heeten verwacht veel van de komende verkoopdagen in Raalte van kleding van het sportieve kwaliteitsmerk Craft. Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 december presenteert de marktkoopman een éénmalige fabrieksverkoop in Raalte. Deze vindt plaats in het voormalige Welkooppand aan de Kanaalstraat OZ in Raalte.

“Ik heb bewust voor die locatie gekozen omdat ik een grote toeloop verwacht en daar beschik over voldoende parkeerruimte”, vertelt André.

André verkoopt een ruim assortiment winterjassen, ski-jassen, skibroeken, fleece-jacks, running-jacks, biking-jacks en zomerjassen. Daarnaast is er ook een kleine partij gereedschap te koop. De items gaan voor zeer lage prijzen weg. De fabrieksverkoop duurt vrijdag van 12.00 tot 21.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.