eerste woningen noorder koeslag opgeleverd

“Nu kunnen we echt aan het klussen, we zijn erg blij met onze nieuwe woning”, zegt meneer Berg.

De eerste fase van het nieuwbouwproject bestaat uit zes rijwoningen, acht twee-onder-één-kapwoningen en drie vrijstaande woningen. De verkoop van de woningen startte op donderdag 27 januari 2011 en verliep bijzonder goed. Daarom hebben Roosdom Tijhuis en Bouwfonds Ontwikkeling nog veertien nieuwe rijwoningen type Monza in verkoop gebracht. Manon Prumers: “Starters en andere belangstellenden zijn welkom om de rijwoningen op de bouwplaats te bekijken. We hebben tot nu toe alleen maar tevreden kopers.”

De bouw van de half vrijstaande woningen type Celano is inmiddels ook in volle gang. Deze woningen worden in het tweede kwartaal van 2012 opgeleverd. De kopers van de vrijstaande woning Venezia krijgen in januari de sleutel.

Noorder Koeslag wordt een ruim opgezette, groene woonwijk aan de zuidoostkant van Wijhe. Het plan is omgeven met verschillende sportvoorzieningen zoals een zwembad, de sportvelden en een ijsbaan. Daarnaast is de nieuwe randweg de Omloop gemakkelijk bereikbaar en zorgt deze voor een snelle verbinding richting Zwolle, Deventer en Raalte. Er is veel variëteit in de gevels, grootte en de prijzen waardoor de woningen voor een brede doelgroep beschikbaar zijn. Er zijn nog woningen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op staging2.roosdomtijhuis.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.