eerste kampioenen van salvora gehuldigd

Salvora heeft dit weekend haar eerste kampioensteams gehuldigd. Zaterdagochtend werden de CMV meisjes 3.1 kampioen in de hoogste klasse in niveau 3. Trainer/coach Irma Temmink en trainer Esther Geerts waren apetrots op deze aanstormende talenten.

In niveau 3 wordt er opgeslagen, gevangen en getoetst. Dit is onderarms spelen en zorgen dat de bal weer gevangen wordt door een medespeelster. De meiden van 7 tot en met 9 jaar oud konden de spanning, van het kampioen kunnen worden, goed aan en speelden geconcentreerd.

’s Middags om 16.00 klonk het startfluitje voor de kampioenswedstrijd van meisjes B1. Er moest met 4-0 gewonnen worden, anders was alleen de eerder behaalde promotie naar de Topklasse een feit. De meiden hadden er alles aangedaan om de tribune van de Spelzaal vol te krijgen met publiek en toeters en dat is gelukt. Het team dat onderaan de ranglijst stond was de tegenstander en zij traden maar met vijf speelsters aan. Kat in het bakkie, wordt er weleens verwacht, maar de meeste volleyballers weten dat een team van vijf, soms ergens extra buitenaardse krachten vandaan haalt. Gelukkig was dit niet het geval.

Salvora meisjes B1 walste over hun tegenstander heen en aan het begin van de avond was het kampioenschap een feit. Trainer Dennis de Brie glom van oor tot oor en ook de scheidsrechter van deze middag Hans Tutert die alle jaren hiervoor aan het roer van dit team stond straalde. Er werd even flink feestgevierd met het publiek en later ging dit feestje verder in Cafe/Restaurant Tijenraan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.