eagles verslaat den bosch op eigen verjaardag

Go Ahead Eagles heeft vrijdagavond met 1-2 gewonnen van FC Den Bosch. Dat deed de ploeg van trainer Joop Gall op haar 109e verjaardag. Met de winst zorgde Eagles er voor dat er in Den Bosch (nog) niets te vieren viel. Bij winst van de thuisploeg zou FC Den Bosch namelijk de periodetitel pakken.

Eagles kwam in 39e minuut op een 0-1 voorsprong dankzij een doelpunt van Marnix Kolder na prima voorbereidend werk van Janota. Diezelfde Janota school na rust nog op de paal en zag een buitenspeldoelpunt afgekeurd worden.

Go Ahead kreeg genoeg kansen om de voorsprong uit te breiden. Kolder mistte zelfs een strafschop. Even later werd het toch 0-2 dankzij een doelpunt van Antonia.

Kort voor het eindsignaal werd het toch nog even spannend toen Seuntjens de 1-2 binnenwerkte. De droom van FC Den Bosch werd echter snel om zeep geholpen toen Van Buuren een rode kaart kreeg en het veld vroegtijdig mocht verlaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.