eagles treft almere in adelaarshorst

Go Ahead Eagles heeft 21 punten behaald in vijftien wedstrijd en staat daarmee op de negende plaats. Almere City heeft dit seizoen tot nu toe net iets meer punten behaald. De ploeg staat met 23 punten op de achtste plek.

De twee Jupiler League-ploegen verschillen dit seizoen niet veel van elkaar. Zo maakten de bezoekers dit seizoen 29 doelpunten. Thuisploeg Eagles maakte er twee minder. Ook qua tegendoelpunten zijn de teams aan elkaar gewaagd. Go Ahead moest 27 doelpunten incasseren, Almere City één minder.

De wedstrijd in de Adelaarshorst staat onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout.

Update: Prijswinnaars van kaarten hebben inmiddels bericht gehad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.