eagles pakt ternauwernood een punt

Go Ahead Eagles heeft vrijdagavond ternauwernood een punt veroverd tegen Almere City FC. In de Adelaarshorst werd het 2-2. De gelijkmaker van de thuisploeg viel na 92 minuten spelen, uit een strafschop. Kolder schoot de strafschop binnen.

Eagles kwam na twintig minuten op voorsprong door een eigen goal van Almere-speler Malone. In de zeventigste minuut kwam Almere echter langszij na een goal van Hollart. Ruim tien minuten later leek de edstrijd in het nadeel van GAE beslecht te worden. Rosheuvel schoot een penalty in, waardoor Almere op voorsprong kwam.

Twee minuten na het verstrijken van de officiële speeltijd kreeg de thuisploeg echter nog de kans om toch nog een punt in de wacht te slepen. Kolder liet er geen gras over groeien en schoot ook zijn strafschop in het net.

Door het 2-2 gelijkspel staat Eagles nu op de tiende plek in de Jupiler League. De Deventer ploeg heeft in 16 duels 22 punten verzameld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.