duurzame kerstideeen bij de olsterhof

De Country Ramblers en Linde’s Hofje laten op zondag 11 december zien hoe duurzaam kerst kan zijn. Dat doen zij tijdens de kerstkoopzondag bij de Olsterhof in Olst.

Karen Huizen van Linde’s Hofje, bekend van de eetbare bloemen, maakt bij de entree van de Olsterhof duidelijk dat kerst ook duurzaam kan zijn. Zij verwerkt veel natuurlijk en duurzaam geteeld kerstgroen, maar bijvoorbeeld ook fruit van Sallandse bodem. Of zoals Karen zelf zegt: “Je doet meer met een appel en een peer”.

Afgelopen jaar kreeg dit groenbedrijf het predicaat ‘Erkend Streekprodukt’. Linde’s Hofje is zowel zaterdag 10 als zondag 11 december aanwezig.

De Country Ramblers bestaan uit Ingrid Severens en Jan Roelofs uit Wijhe. Met hun ‘Traditional New Time Acoustic Music’ spelen zij een mix van oude stijlen.

Sinds de zomer 2009 vormen zij een duo en spelen veelal met twee gitaren en mandoline. Het repertoire, waarmee ze in de Highlands van Schotland reeds groot succes hebben gehad, is afwisselend opgebouwd. Ze zien zichzelf het liefst in een traditie van troubadours.

De Olsterhof is te vinden aan de Aaldert Geertsstraat 16 in Olst. Toegang is gratis, meer informatie op staging2.olsterhof.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.