duizend euro voor winnaar darttoernooi

Sporthal ‘het Aspel’ in Mariënheem staat maandag 26 december, Tweede Kerstdag, weer in het teken van het jaarlijkse darttoernooi. Dit jaar is het prijzengeld flink verhoogd. Voor de winnaar ligt er 1.000 euro klaar.

Er hebben zich inmiddels al aardig wat toppers gemeld. Bekende namen zijn onder andere Jan Dekker (Nederlands Kampioen 2011), Jan van de Rassel, Engelsman Alan Norris en Lakeside-ganger Albertino Essers. Ook Sven Groen (Nederlands jeugdteam) en Ahmad Ahmaddy zijn van de partij

Opgeven kan nog tot een half uur voor aanvang. De zaal is open vanaf 11.30, het toernooi begint om 13.00 uur. De organisatie ligt weer in vertrouwde handen van in ieder geval Chris Hekking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.