Home / archiefcentraal / drie koren in willibrordkerk

drie koren in willibrordkerk

De Willibrordkerk in Olst vormt op zaterdag 10 december het decor van een Adventsconcert. Het belooft een zeer sfeervol concert te worden met medewerking van maar liefst drie koren: Het Wijhes Mannenkoor, Het Evangeliesatiekoor Luctor et Emergo uit Oldebroek en de Chr. Gem. Zangvereiniging Hosanna uit Vaassen.

Deze staan allemaal onder leiding van Bea Schreurs. Medewerking wordt verleend door pianist Gerrit Koele, organist Wim de Just en de solisten Beert van Oene en Bert Smedinga. Het concert begint om 20.00 uur, de deuren zijn vanaf 19.30 uur geopend. De toegang is gratis.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.