devoorde houdt orientatiemiddag

DeVoorde in Laag Zuthem houdt op zaterdag 14 januari van 13.30 tot 16.30 uur een oriëntatiemiddag. Het thema is ‘Tijd voor verandering….wat wil je anders?’.

Een simpel zinnetje; bijna een twitter- of sms-bericht. Sta er even bij stil: wat wil jij écht in 2012? Weet je dat meteen, of kom je daar niet bij? Hoe breng je dit echte willen naar realisatie? Want goede voornemens verzanden maar al te vaak. En als een olifant in een porseleinkast je bestaan op zijn kop zetten, is nog geen echte verandering. Leren is de sleutel. Verandering is een leerproces.

De middag begint om 13.30 uur. Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee. Na een lezing van Marianne Broos, met als titel: ‘Tijd voor verandering…wat wil jij anders?’, kan je deelnemen aan workshops van verschillende programma’s.

Ook is er de mogelijkheid een rondleiding te volgen over het terrein van deVoorde. We beëindigen de middag rond 16.30 met een Proeverij uit La Cuisine du Coeur. Aan deelname aan deze middag zijn geen kosten verbonden.

Wil je meer weten over deze middag kijk dan op staging2.devoorde.nl/orientatiemiddag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.