deep purple coverband naar heino

De Deep Purple-coverband treedt op zaterdag 10 december op tijdens In the Attic in Oortwijn in Heino. De avond begint met een open podium, verzorgt door gitaartalenten Tim Kampman uit Heino en Benedito uit Raalte.

Daarna is het de beurt aan Stormbringer. Zij hebben enorm veel Deep Purple-nummers op hun repertoire staan, zoals de toppers Smoke on the water, Highway Star, Speed King, Lazy en natuurlijk Child in Time. Vanzelfsprekend zal ook het Hammond-orgel met dat typerende geluid niet ontbreken.

De Deep-Purple-avond zal compleet worden gemaakt door het vertonen van DVD-beelden uit de begin tijd van deze rockband.

De avond begint om 20.30 uur en wordt gehouden in de ridderzaal in Oortwijn Heino. Kaarten á 5 euro kunnen zijn te koop bij Smulbaai Heino, VVV Raalte en zaal Oortwijn in Heino. Meer informatie is op staging2.Live-Music-Heino.nl te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.