Home / archiefcentraal / deel n35 dicht door ongeval

deel n35 dicht door ongeval

Op de N35 bij Raalte zijn maandagmorgen vier auto’s op elkaar gebotst. Hierdoor was een deel van de weg tijdens de ochtendspits afgesloten voor wegverkeer. Bij het ongeval zijn geen gewonden gevallen, wel moesten alle vier de voertuigen afgesleept worden.

Het ongeval gebeurde rond 08.15 uur op het viaduct tussen kruispunt Bos en de stoplichten richting Luttenberg. Eén van de voertuigen kwam door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht en kwam hierdoor in aanraking met drie tegenliggers.

Door het ongeval werd de N35 van kruispunt Bos richting stoplichten Luttenberg afgezet. Het verkeer in tegengestelde rijrichting kon wel gewoon zijn weg vervolgen. Omstreeks half tien werd ook de weg voor verkeer vanuit de richting Heino weer vrijgegeven.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.