Home / archiefcentraal / de 10 verschillen rondom fijnproever

de 10 verschillen rondom fijnproever

Rond de jaarwisseling raken sommige mensen in de olie. Dat begint letterlijk met de oliedampen tijdens het bakken van de oliebollen. Een goede gastheer proeft dan zijn bollen eerst voor hij ze zijn eventuele gasten aanbiedt. Een fijnproever spoelt daarbij de mond regelmatig met sterk water. Wie te veel spoelt raakt dan figuurlijk in de olie en proeft niet meer zuiver. Hij is dan geen fijnproever of goede gastheer meer, maar een oliedomme oliebol.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.