Home / archiefcentraal / de 10 verschillen rond vrijwilligersdag

de 10 verschillen rond vrijwilligersdag

“Ondanks steeds meer nieuwe sociale media wordt de samenleving individueler en egoïstischer. Begrippen als ‘heb uw naasten lief’ of ‘het is beter te geven dan te nemen’ worden steeds minder gepraktiseerd. Wie dit wil veranderen dient volgens een ander gezegde bij zichzelf te beginnen. En dan bij de opvoeding in het eigen gezin, want ‘goed voorbeeld doet goed volgen.”

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

Lees ook

Krommeloop Schiet Toernooi van de Treffer

HEINO – Schietvereniging de Treffer in Heino houdt van 15 oktober tot en met 19 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.