de 10 verschillen rond europadag

“In zijn vrije of loze tijd trekt het loze vissertje zich terug in zijn bootje. Daar droomt hij van een eensgezind Europa met haar sterke munt. Hij wil onwetend zijn van wat achter de schermen of onder water gebeurt. Maar wie niet naar de werkelijkheid gaat krijgt haar wel op bezoek. Als de realiteit hem wreed doet ontwaken kraakt zijn droom net als de euro en dan voelt hij zich zwaar in de boot genomen.”

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.