coop haalt geld op voor verenigingen

Voor diverse verenigingen en goede doelen staat er een bak met hun naam erop bij Elckerlyc. Deelnemers aan de crossloop krijgen twee muntjes bij inschrijving of bij het ophalen van hun startnummer en doen deze in het bakje van de vereniging/actie die zij willen sponsoren.

Coop keert voor elk muntje een euro uit aan desbetreffende club of actie. Er staan zondag bakken van Sportclub Luttenberg, SDOL-voetbal, SDOL-handbal, Energy4all, Stichting Dappere Thijn, LUTO toneelvereniging, Zonnebloem, Museum De Laarman, Zwembad ’t Siel en badmintonvereniging De Bergshuttels.

Tevens stelt Coop extra prijzengeld beschikbaar voor zowel de heren als de dames op de 5 en 10 kilometer voor de snelste lopers en voor de snelste Luttenbergers.

De 1 kilometer, voor kinderen tot en met 8 jaar, start om 10.45 uur, deelname kost een euro. De 2 kilometer, met twee categorieën, start om 11.00 uur, inschrijfgeld bedraagt 2 euro. De 5 kilometer start om 11.30 uur en de 10 kilometer start om 12.15 uur. Deelname aan deze afstonden, die meetellen voor het Sallands Cross Circuit, kost 5 euro.

Wil je je alvast inschrijven voor de loop, ga dan naar staging2.sallandscrosscircuit.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.