concert swinkling stars met st caecilia

The Swinkling Stars geven op zondag 18 december vanaf 15.00 uur een concert in de kerk van Mariënheem vanwege haar tienjarig jubileum. Dit gelegenheidskoor uit Raalte bestaat uit ongeveer vijftien vrouwen en staat onder leiding van dirigente Hetty Bolt en toetseniste Marja Bril. St. Caecilia uit Raalte zal deze middag een gastoptreden verzorgen.

Samen hopen zij er een bijzonder en sfeervol concert van te maken met de klassieke kerstliederen om mee te zingen, maar ook met enkele andere verrassende populaire kerstliederen. Aansluitend is er na het concert een receptie in restaurant ‘De Bagatelle’ in Mariënheem, waar iedereen die het koor een warm hart toe draagt in de gelegenheid wordt gesteld hen te feliciteren en nog even na te genieten in kerstsfeer.

Het concert begint om 15.00 uur. Kaarten à 5 euro, inclusief welkomstdrankje bij de Bagatelle, zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via staging2.theswinklingstars.nl, bij Annie Schulten in Raalte, restaurant de Bagatelle of voorafgaand aan het concert bij de kerk. De kerk is open vanaf 14.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.