Home / archiefcentraal / concert swinkling stars met st caecilia

concert swinkling stars met st caecilia

The Swinkling Stars geven op zondag 18 december vanaf 15.00 uur een concert in de kerk van Mariënheem vanwege haar tienjarig jubileum. Dit gelegenheidskoor uit Raalte bestaat uit ongeveer vijftien vrouwen en staat onder leiding van dirigente Hetty Bolt en toetseniste Marja Bril. St. Caecilia uit Raalte zal deze middag een gastoptreden verzorgen.

Samen hopen zij er een bijzonder en sfeervol concert van te maken met de klassieke kerstliederen om mee te zingen, maar ook met enkele andere verrassende populaire kerstliederen. Aansluitend is er na het concert een receptie in restaurant ‘De Bagatelle’ in Mariënheem, waar iedereen die het koor een warm hart toe draagt in de gelegenheid wordt gesteld hen te feliciteren en nog even na te genieten in kerstsfeer.

Het concert begint om 15.00 uur. Kaarten à 5 euro, inclusief welkomstdrankje bij de Bagatelle, zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via www.theswinklingstars.nl, bij Annie Schulten in Raalte, restaurant de Bagatelle of voorafgaand aan het concert bij de kerk. De kerk is open vanaf 14.30 uur.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.