Home / archiefcentraal / centrum olst volledig in de ban van kerst

centrum olst volledig in de ban van kerst

Het centrum van Olst stond zondag volledig in het teken van Kerstmis. Zo reed er een verwarmde paardentram door de straten, deelde de Kerstman kerstlekkernijen uit en werd de voorstelling ‘De rattenvanger van Olst’ gespeeld. In de winkelstraat stonden ezels en werden cadeautjes uitgedeeld.

Ook de koren Nobiz,Popkoor Interval en het dames koor Septimbre zongen voor veel publiek. In de Dorpskerk van Olst traden verschillende koren op. De kerstkoopzondag werd mede mogelijk gemaakt door de plaatselijke ondernemers.

Lees ook

Concerten van Taste of Ruby en Nodox in Koepel Nering Bögel

DEVENTER – Op 1 en 8 augustus vinden twee zondagmiddagconcerten plaats in de Koepel Nering …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.