cda doet geen aangifte tegen pronk

De CDA-fractie van Raalte doet geen aangifte tegen Gerard Pronk. De fractie kwam donderdagavond bijeen om de brief te bespreken. “Niemand van onze fractie heeft zich persoonlijk bedreigd gevoeld, vandaar dat wij hebben besloten geen aangifte te doen”, zegt fractievoorzitter Elly van Steen.

“Dat neemt niet weg dat wij de brief niet goedkeuren. Het is ongeoorloofd gedrag en er zijn grenzen. We houden het nauwlettend in de gaten en wat ons betreft is het ééns en nooit weer. We zijn natuurlijk ook verantwoordelijk voor de veiligheid van de ambtenaren en personeel dat daar aan de deur komt.”

Van Steen voegt tot slot nog toe dat ze erg trots is op haar fractie. “Ze hebben zich niet mee laten slepen door emotie en hebben eerst rustig nagedacht. Daar ben ik erg trots op.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.