brommers niet meer welkom in park olsterhof

Park de Olsterhof in Olst is vanaf nu ‘bromfietsvrij’. Dit naar aanleiding van ergernissen en irritaties onder bewoners van de appartementen in het park en jongeren. Enkele weken geleden is de gemeente Olst-Wijhe in gesprek gegaan met de bewoners van appartementen in de Olsterhof, jongeren, Landstede jongerenwerk en de politie en werd besloten het park bromfietsvrij te maken.

De gemeente gaat verbodsborden voor brommers plaatsen en een stukje plantsoen verharden zodat de brommers daar geparkeerd kunnen worden. Daarnaast werd ook besloten één bankje en één afvalbak te verplaatsen dat geluiden minder worden weerkaatst door de muren en gebouwen rondom het park.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.