Home / archiefcentraal / bouw hoftheater begint met sloop

bouw hoftheater begint met sloop

Met de sloop van een schuurtje bij het Hoftheater is vrijdag de officiële aftrap gegeven voor de vernieuwbouw van het Hoftheater. Wethouder Wout Wagenmans en gedeputeerde Theo Rietkerk namen de sloopmachine allebei even ter hand.

Rietkerk hanteerde de sloopmachine erg onwennig, maar zorgde er uiteindelijk wel voor dat het dak instortte. Wagenmans was beduidend handiger met het apparaat dan de gedeputeerde en drukte binnen de kortste keer een hele muur om.

De daadwerkelijke verbouwing van het Hoftheater begint pas na afloop van dit theaterseizoen. Echter, om de subsidie vanuit de provincie veilig te stellen, moest er vóór 1 januari een start met de werkzaamheden gemaakt worden. Dat kostte het schuurtje voor het theater vroegtijdig het leven.

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.