Home / archiefcentraal / bomvolle pauluskerk bij kerstsamenzang

bomvolle pauluskerk bij kerstsamenzang

De derde editie van de Kerstsamenzang in de Pauluskerk in Raalte heeft woensdagavond voor een bomvolle kerk gezorgd. Op de Kerstsamenzang traden verschillende koren op, waaronder Salland Vocaal, HetKoor, Pauluskoor, Gospelkoor Freedom en Kinderkoor Enjoy. Ook Klaas Bos en Nikki, Nella & Rosalie gaven acte de présence.

Na afloop van de samenzang wachtte buiten de kerk een speciaal Kerstmannenorkest de bezoekers op. Het gelegenheidsorkest was samengesteld uit muzikanten van St Caecilia Raalte. Op het plein voor de kerk werden oliebollen, glühwein en chocolademelk geserveerd.

De opbrengst van de deurcollecte die gehouden werd, komt ten goede van de Sterre Stichting.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.