boerhof service en onderhoud voor een optimale beleving van het interieur

Als dé specialist in projectinrichting heeft Boerhof al jaren een naam hoog te houden in het ontwerpen, leveren en produceren van creatieve oplossingen voor kantoor, onderwijs en zorg. Menig werkplek binnen en buiten Salland werd al door het bedrijf uit Heeten van een nieuwe inrichting voorzien. Maar hoe houd je als opdrachtgever de nieuwe vloerbedekking, raambekleding, zonwering of meubels zo lang mogelijk mooi, schoon en vrij van slijtage? Gelukkig stopt de dienstverlening van Boerhof niet bij de aflevering. Voor een optimale levensduur van alle onderdelen binnen het interieur is er Boerhof Service & Onderhoud.

Vlekken op tapijt of stoelen, een haperende buitenzonwering, krassen op het linoleum of een doffe natuursteenvloer. Maar ook vieze systeemplafonds en wanden, stoffige raambekleding of een onverzorgde entreemat; allemaal doen ze afbreuk aan de beleving van een interieur. Herstel en reparatie is vaak kostbaar en zorgt voor overlast. Veel beter is het om dergelijke problemen vóór te blijven met periodiek professioneel onderhoud. Hiervoor heeft Boerhof Projectinrichters dan ook een apart bedrijfsonderdeel: Boerhof Service & Onderhoud. Kristel Leerkes-Boerhof: “Alle producten die Boerhof Projectinrichters levert, zijn van hoogwaardige kwaliteit. Om die kwaliteit ook voor de langere termijn te kunnen garanderen, geven we standaard al, gevraagd en ongevraagd, de nodige onderhoudsinstructies en -adviezen. Met Service & Onderhoud gaan we hierin een stap verder. We verrichten onderhoud om de technische duurzaamheid van onze interieurs te verlengen en voeren reparaties uit”.

Kristel: “Vrijwel elke situatie start met een uitgebreide inventarisatie. Daarbij worden alle aangegeven inrichtingselementen in kaart gebracht en beoordeeld. Vervolgens stellen we in overleg met de klant een onderhoudsplan op. Bij akkoord beginnen we meestal met een nulbeurt waarbij de inrichting (weer) in optimale staat wordt gebracht. Hierdoor kan de effectiviteit van het onderhoudsprogramma objectief worden beoordeeld. Het Boerhof Onderhoudsprogramma wordt standaard aangeboden voor binnen- en buitenzonwering, vloeren, meubilair, (systeem)plafonds, (systeem)wanden en entreesystemen. Voor sommige elementen zijn we zelfs 24 uur per dag bereikbaar. Veel voeren we uit in eigen beheer en met onze eigen mensen, voor andere werkzaamheden werken we samen met specialistische partners uit ons netwerk”.

Een veelvoorkomend element bij Service & Onderhoud is vloerbedekking. Gemiddeld bestaat maar liefst 90 procent van de totale kosten hiervoor uit onderhoud. Het merendeel hiervan gaat op aan de dagelijkse schoonmaak. Kristel: “Dit wordt doorgaans prima uitgevoerd door de eigen schoonmaakdienst, daar willen we beslist niet aan tornen. Het onderhoudsprogramma van Boerhof is echt bedoeld als aanvulling hierop. Vergelijk het met een auto: je wast hem regelmatig, geeft hem af en toe een poetsbeurt maar voor APK en onderhoud ga je naar de garage. Wel adviseren we het schoonmaakbedrijf over de meest ideale werkwijze en materialen voor die specifieke situatie. Zo wordt de dagelijkse schoonmaak niet alleen efficiënter maar ook veel effectiever”.

In de praktijk blijkt in veel organisaties de communicatie rondom reparatieverzoeken, klachten, bestellingen en offerteaanvragen vaak ongestructureerd en inefficiënt te verlopen. Opdrachten worden zowel telefonisch, via mail als per fax doorgegeven en op ad hoc basis uitgevoerd. Boerhof biedt hierin uitkomst met een slimme, veelzijdige webapplicatie. Via de website kan worden ingelogd op een speciaal formulier waarop de gewenste actie eenvoudig en snel kan worden aangevraagd. Hierop bestelt Boerhof de benodigde materialen en plant de monteur(s) in. Kristel: “Meldingen en documenten worden digitaal vastgelegd en zijn gedurende het hele traject op ieder moment en vanaf iedere werkplek inzichtelijk. Doordat alle partijen zo een helder overzicht en financiële controle houden over lopende zaken, kunnen aanzienlijke kostenbesparingen bereikt worden”.

Professioneel onderhoud houdt het interieur niet alleen in conditie, de technische levensduur wordt ook aanzienlijk verlengd. Het resultaat is een blijvend prettige omgeving voor zowel klanten als personeel.

Boerhof Projectinrichters

Dorpsstraat 41 -43

8111 AC Heeten

T: 0572 – 382424

E: info@boerhof.nl

I: staging2.boerhof.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.