bijna zeventig deelnemers aan run2day cross

Al bijna zeventig hardlopers hebben zich opgegeven voor de Run2Dag Crossloop. Atletiekvereniging Aco van Elderen houdt de crossloop, die onderdeel uitmaakt van het Raalte Plaza Sallands Cross Circuit, op zaterdag 10 december in Ommen en omgeving. Deelnemers kunnen diverse afstanden lopen. Om 13.00 uur start de 1,5 kilometer voor kinderen tot en met 11 jaar. De 2,5 kilometer voor kinderen tot en met 15 jaar start om 13.45 uur. Een half uur later, om 13.45 uur start de 5 kilometer en de 10 kilometer start om 14.30 uur.

Inschrijven kan nog tot en met vrijdag 9 december via staging2.sallandscrosscircuit.nl of op de dag zelf tot een half uur voor aanvang van de desbetreffende afstand. Deelname aan de 1,5 kilometer kost 1 euro, voor de 2,5 kilometer betaal je 2 euro en voor de 5 en 10 kilometer ben je 5 euro kwijt.

De organisatie werkt met digitale tijdregistratie. De loop gaat van start op Sportpark Westbroek in Arriën. Er is een douchegelegenheid aanwezig en iedereen die zijn/haar startnummer inlevert (of zijn/haar eigen blauwe SCC nummer laat zien) na de cross, krijgt een consumptie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.