Home / archiefcentraal / betaald parkeren en dan snel er vandoor

betaald parkeren en dan snel er vandoor

Betaald parkeren, en dan snel er vandoor. Zou dat de reden zijn waarom in centrum Raalte een snelheidsmeter is neergezet? Je zou het haast denken, want zoals op de foto te zien is wordt je vooral aan dat betaald parkeren herinnerd. Je snelheid – door een speciaal bord gemeten – heb je dan niet zo gauw meer in gaten.

Het gebeurt keer op keer, dat er ergens een bord verschijnt waarvan je je afvraagt, hoe halen ze dat in hun hoofd. Pas ook nog een bord gezien in een 30 kilometer-zone waar ze vroegen niet harder dan 30 kilometer te rijden. Maar dat mocht ook al niet…

In dit specifieke geval kunnen we ons trouwens wel iets voorstellen bij nut en noodzaak van de snelheidsmeter. Die staat namelijk zo ongeveer voor de deur van onze collega’s van de Stentor en die willen er natuurlijk alltijd als eerste bij zijn als er ergens iets aan de hand is. En ja, dan rij wel eens te hard.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.