ben wint de wedstrijd van de week

Ben heeft de meest recente editie van de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week gewonnen. Samen met Jort en Bianca voorspelde Ben het 3-3 gelijkspel van Lemelerveld en Heerde.

Lemelerveld bewees zichzelf met het gelijkspel een prima dienst, want amper 14 dagen voor afgelopen zondag was Heerde nog te sterk voor koploper Beekbergen. Heerde bond toen de koploper van de Derde Klasse B met 1-0 aan de zegekar.

Lemelerveld heeft de punten hard nodig, want de Sukerbieten staan voorlaatste op de ranglijst. Met negen punten uit dertien duels laten de resultaten dit seizoen aardig te wensen over. In de tweede periode van de competitie staat Lemelerveld zelfs helemaal onderaan de ranglijst. In vijf duels wist het elftal zelfs geen enkele wedstrijd te winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.