belangrijke punten voor salvora

Salvora dames 1 heeft zaterdag belangrijke punten gepakt tegen Spiker uit Eerbeek. De laatste thuiswedstrijd van het jaar werd door de Raalter volleybalsters gewonnen met 3-1.

Spiker stond voor aanvang van het duel één plekkie hoger van Salvora, maar daar is verandering in gebracht. Beide teams hebben nu evenveel punten verzameld.

De eerste set begon Salvora niet zo sterk, al snel keek de thuisploeg tegen een achterstand aan. Toch kwam Salvora ineens op gelijke hoogte en won zelfs nog verrassend met 25-23.

De tweede set is het altijd belangrijk niet te verslappen, maar ondanks dit eenvoudige gegeven gebeurde het toch. Salvora liet de touwtjes een beetje vieren, waardoor de tweede set opnieuw met een achterstand begon. Het tij kon die tweede set niet meer gekeerd worden en de winst ging naar Eerbeek.

In de derde set liep het in het begin erg gelijk op. Door hard aan te vallen wist Salvora het verschil te maken. De winst in de derde set ging naar Raalte.

Ook de vierde set ging naar de thuisploeg. Met vier belangrijke punten op zak was de ontlading daar. Salvora is van de laatste plaats af. Ook volgende week is een belangrijke wedstrijd. Om 13.00 uur speelt Salvora in Vaassen tegen Blok EVC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.