arjan bekedam vennoot bij cafe bosgoed

Arjan Bekedam uit Raalte wordt de nieuwe compagnon van Remco en Carmen Dufour, uitbaters van café-zalen Bosgoed in Heeten. Bekedam, die bij Korbeld verhuur en Joop van den Enk ervaring heeft opgedaan in de horeca, heeft zich ingekocht bij de vennootschap van het tweetal.

“Het werd te druk”, stelt Remco. “We konden het niet langer met ons tweeën af. Er bleven zaken liggen. Bovendien is het ook nodig met het oog op nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf. Maar daarover later meer. Met Arjan, een goede kameraad van me, hebben we een allround horecaman in huis gehaald, een gewenste versterking!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.