als je licht het maar doet

Als je licht het maar doet, dan is het goed. Dat je er niet mag fietsen? Wat doet dat er toe. Zoiets moet de bordenophanger van dit bord aan de Almelosestraat in Raalte gedacht hebben. Of zou die helemaal niets gedacht hebben? Dat kan natuurlijk ook.

Hoe dan ook, op de Almelosestraat mag je niet fietsen. Dat hoeft ook niet, want er ligt keurig een fietspad langs de weg. En dat is maar goed ook, want deze Almeloseweg is druk met grote vrachtwagens die af en aan rijden naar het achterliggende industrieterrein en met vracthwagens die van en naar Veldhoen moeten. Je ziet de uitrit rechts op de foto nog net, hoewel die zich wel achter een boom verstopt heeft.

Niet fietsen op die weg, is ons advies. En op het fietspad ernaast alleen met goede verlicthing. Want vooral met deze donkere en natte dagen ben je als fietser behoorlijk wat slechter te zien dan je denkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.