afscheid voorzitter en bestuurslid scouting

Voorzitter Frank Mounier en bestuurslid Tino Strijtveen hebben zaterdag afscheid genomen van scouting Heino. Mounier was zeven jaar actief voor de Heinose scoutinggroep, Strijtveen heeft zich tien jaar voor de scouting ingezet.

Beide heren hebben met name veel onderhoud verricht aan de blokhut, het reilen en zeilen in de groep en zetten het idee voor een nieuwe blokhut op de kaart .

Als blijk van waardering ontving Strijtveen een oorkonde, in het bijzijn van alle speltakken. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse boerenkoolmaaltijd. Mounier werd op zijn beurt in het zonnetje gezet tijdens de karaokeshow van de Rozendaelgroep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.