adventsconcert van hetkoor in buisman

‘HetKoor’ verzorgt op vrijdag 9 december vanaf 20.30 uur een advents-concert in het Hofje van Buisman in Lemelerveld. Het regionale projectkoor ‘HetKoor’, ontstaan in 2004, houdt haar projecten meestal rond het voor- of najaar. Daar is dit jaar van afgeweken.

Dirigent en bestuur zijn de uitdaging aangegaan om nu eens een echt adventsconcert te geven. ‘HetKoor’ wordt begeleid door de vaste pianiste Alma Grooters en de algehele leiding is in handen van dirigent Mark Schrijver. Het concert is tot stand gekomen in samenwerking met Kulturhus De Mozaiek en Reimink Trefpunt aan het Kroonplein. Meer informatie is te vinden op staging2.hetkoor.eu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.