Home / archiefcentraal / adventsconcert van hetkoor in buisman

adventsconcert van hetkoor in buisman

‘HetKoor’ verzorgt op vrijdag 9 december vanaf 20.30 uur een advents-concert in het Hofje van Buisman in Lemelerveld. Het regionale projectkoor ‘HetKoor’, ontstaan in 2004, houdt haar projecten meestal rond het voor- of najaar. Daar is dit jaar van afgeweken.

Dirigent en bestuur zijn de uitdaging aangegaan om nu eens een echt adventsconcert te geven. ‘HetKoor’ wordt begeleid door de vaste pianiste Alma Grooters en de algehele leiding is in handen van dirigent Mark Schrijver. Het concert is tot stand gekomen in samenwerking met Kulturhus De Mozaiek en Reimink Trefpunt aan het Kroonplein. Meer informatie is te vinden op www.hetkoor.eu

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.