actietermijn glasvezel salland verlengd

Raalte ging qua inschrijvingen van het eerste moment voorop in de aantallen. Aan het eind van de officiële inschrijvingstermijn heeft de kern echter het laagste percentage inschrijvers. Raalte is blijven steken op 20 procent, waardoor nog 820 inschrijvers nodig zijn.

Na Raalte staat Wijhe met 25,6 procent, qua percentage onderaan. Wijhe heeft nog 120 inschrijvers nodig. Ook Heino (26,4%), Luttenberg (26,75%), Heeten (27,5%) en Olst (29%) zitten nog niet aan de benodigde 30 procent.

Er zijn ook kernen die al ruim over de 30 procent heen zitten. In Broekland heeft bijna de helft van alle huishoudens zich ingeschreven (46%), datzelfde geldt voor Laag Zuthem (48%). Ook Wesepe en Mariënheem zitten ruim over de 30 procent heen.

Door het grote aantal inschrijvingen in Nieuw Heeten, Laag Zuthem en Broekland staat al vast dat die kernen glasvezel krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.