1650 mensen genieten van kerstkransje

Maar liefst 1.650 mensen bezochten dit weekend het Kerstkransje in Haarle. De deelnemers aan de wandeltocht hadden geluk met het prachtige wandelweer. Een korte bui namen de deelnemers op de koop toe.

Een echte aandachttrekker was de levende kerststal, die verzorgd werd door vrijwilligers en cliënten van zorgboerderij Schurinkshoeve. Op het podium in de grote veestal van Erve Kemper Alferink stonden de kindergroepen van Muziekschool Twente. Buiten werden bezoekers begroet met een ‘koeiendans’.

Voor Stichting Dappere Thijn werden oliebollen gebakken. De bezoekers waren heel enthousiast over de opzet van het evenement dat ze in 2012 weer hopen te bezoeken. Aan het evenement werkten ongeveer 200 vrijwilligers mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.