Home / archiefcentraal / zienswijzen vertragen bestemmingsplan

zienswijzen vertragen bestemmingsplan

Veel partijen die een zienswijze indienden, vragen om zogeheten maatwerk. Van de zienswijzen kwam bijna de helft uit de gemeente Raalte (275). Uit Olst-Wijhe kwamen er 138 en uit Deventer 187. Er zijn veel reacties op de plannen, waarbij de indieners vragen om hetzelfde maatwerk als ze bij anderen hebben gezien. Ook hebben de gemeenten een groot aantal reacties ontvangen van mensen die nieuwe inzichten hebben ten opzichte van het voorontwerpplan.

Naar verwachting zullen de colleges van B&W in Deventer en Olst-Wijhe het bestemmingsplan in februari/maart 2012 vrijgeven voor de besluitvorming in de raad en in de gemeente Raalte gebeurt dit in maart/april 2012. De gemeenteraden zullen zich vervolgens in de maanden daarna uitspreken over de plannen.

In december krijgen alle indieners van een zienswijze een persoonlijke brief toegestuurd met daarin de planning en de procedure. Na het vrijgeven van het plan door de colleges van B&W ontvangen alle indieners van de zienswijzen een brief met daarin de beantwoording op de zienswijze.

Voor meer informatie kijk op www.sallandbuiten.nl

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.