Home / archiefcentraal / wintermarkt rondom korenmolen de leeuw

wintermarkt rondom korenmolen de leeuw

Rondom korenmolen De Leeuw in Lettele wordt op zaterdag 10 december van 10.00 tot 16.00 uur een Kerstmarkt gehouden. Je vindt hier een keur aan kramen, van brood tot brocante, van petten tot peertjes, van kransen tot cadeaus. Kom kijken, proeven en ideeën opdoen voor de komende feestdagen op de sfeervolle wintermarkt.

De toegang is gratis. De vriendenkring van de molen bakt oliebollen, lekker vers van eigen meel. Je kunt deze dag meedoen met de appeltaartbakwedstrijd om zo de felbegeerde bokaal in de wacht slepen. Breng de taart om 10.00 uur naar de kerstmarkt, zodat deze gekeurd kan worden door ervaren juryleden. Om 12.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats en vanaf dat tijdstip worden de taarten verkocht. Opgeven voor de wedstrijd kan via t.moes@hetnet.nl of 06-12458279.

Lees ook

Ouders welkom bij scholen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem

REGIO – De geplande Open Scholendag in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem op woensdag 26 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.