Home / archiefcentraal / winterfair bij serbonne inspiratiepark

winterfair bij serbonne inspiratiepark

Serbonne Inspiratiepark in Nijverdal wordt op zaterdag 26 en zondag 27 november omgetoverd tot ‘het gezelligste dorpje van Overijssel’. De Serbonne WinterFair was vorig jaar al een groot succes, maar dit jaar willen ze dat overtreffen met veel nieuwe deelnemers, leuke workshops en feestelijk entertainment.

Het buitenterrein en de verschillende binnenruimtes worden gevuld met sfeervol ingerichte marktkramen. Op het plein voor restaurant de Orangerie wordt een tien meter hoge kerstboom geplaatst bomvol met vrolijke lichtjes.

Knisperende vuurkorven, een Levende kerststal, Modeshows, en de geur van glühwein zullen zeker niet ontbreken aan de Serbonne WinterFair. Er is weer van alles te beleven en te doen. De WinterFair zal om te beginnen feestelijk worden geopend door de Kerstman op een arrenslee met echte husky’s er voor. Ook voor kinderen is het nodige vermaak aanwezig. Husky knuffelen voor het goede doel, een ritje in de draaimolen, schminken en tinnen figuren schilderen, het kan allemaal.

Openingstijden, podium programma en overige informatie zijn te vinden op de website www.serbonne.nl/winterfair

Lees ook

25.000 euro voor drie kerken voor uitwerking plannen toekomst

ZWOLLE – De lokale initiatieven achter de H. Marcellinus kerk in Broekland, de H. Plechelmuskerk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.