winnares fotoactie neemt prijs in ontvangst

Irene Nijland uit Wesepe heeft onlangs de prijs van de fotoactie van Salland Centraal en De Fotograaf in ontvangst genomen. Thea Klink overhandigde haar een waardecheque voor een fotoshoot voor vijf personen.

De vorige ronde stond in het teken van het thema ‘verregende vakantie’. Irene stuurde een foto van een typische vakantieganger, gestoken in bermuda, shirt en slippers, die zich met een parasol wapende tegen de hagel.

Irene vertelt: “Hagelstenen zo groot als knikkers kwamen met bakken tegelijk uit de hemel. Iedereen probeerde zo goed als het ging auto’s en caravans af te dekken met handdoeken etc. Behalve ons fotomodel… Die pakte de parasol en stond heerlijk om zich heen te kijken wat er toch allemaal gebeurde. Een geweldig gezicht en omdat ik altijd mijn camera binnen handbereik heb, schoot ik van hem een foto”.

Het nieuwe thema van de fotowedstrijd is Herfst. Ook een luxe fotoshoot inclusief vergroting gemaakt in de Fotostudio van de Fotograaf Raalte aan de Herenstraat winnen? Ga dan naar fotograaf.sallandcentraal.nl en upload gratis je favoriete foto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.