winnaars duurzaamheidsprijs in zonnetje gezet

Paul Hendriksen en Karin de Gorter, de initiatiefnemers van het project Aardehuizen, zijn donderdagmiddag in het zonnetje gezet door de gemeente Olst-Wijhe. De winnaars van de duurzaamheidsprijs ontvingen uit handen van burgemeester Ton Strien en wethouder Ans Otterloo een pakketje met ‘echte Olster producten’.

De twee blikten nog even kort terug op de avond van de finale. “We hadden aan het eind van de avond geen nagels meer over, zo spannend was het”, zegt Paul. “De prijs is niet alleen financieel mooi, maar ook een pluim voor iedereen die zijn schouders hier onder heeft gezet.” Burgemeester Strien noemde de prijs ‘een mooie aansporing om verder te gaan met het project.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.