wijhe 92 kiest voorzitter en wil uitbreiden

Westerbeek lichtte tijdens de vergadering zijn visie op de toekomst van de vereniging. Om het probleem van voldoende trainers, leiders, commissie- en bestuursleden op te lossen moeten de leden volgens de nieuwe voorzitter anders benaderd worden. De vrijwilliger zullen duidelijkheid, ondersteuning en faciliteiten geboden moeten worden.

Penningmeester John Strijdveen kon mooie cijfers van afgelopen tonen aan de zestig aanwezige leden. In de begroting voor het komende jaar is een reservering opgenomen voor investeren in kleedkamers.

Bestuurlid accommodatiezaken Wim Lankhorst gaf vervolgens uitleg over de bouwplannen. Op dit moment werken vele vrijwilligers, onder leiding van de bouwcommissie, hard aan de uitbreiding van de kleedkamers.

Toch moeten voor specifieke werkzaamheden derden ingeschakeld worden, waarvan de kosten niet zijn begroot. Vanwege het G-voetbal heeft de vereniging een subsidie van 95.000 euro toegekend gekregen voor de uitbreiding van de kleedkamers. Daarmee lijkt de financiering van de kleedkamers ruim gedekt te zijn, maar met de uitbreiding van de kleedkamers is Wijhe’92 er nog niet mee. Er zullen nog flinke investeringen gedaan moeten worden, zoals de aanpassing van de douches in de overige kleedkamers, groot onderhoud aan het kleedgebouw en kantine. Daarnaast is er nog de wens een tribune te bouwen.

Verder is het bestuur nog in overleg met de gemeente om de parkeerplaats uit te breiden en om de veiligheid (bocht bij het zwembad) te verbeteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.