weteringzotten kiezen chris en frank

Beide maken ze onderdeel uit van de, door hun zelf opgerichte, barbecuecommissie. Deze commissie organiseert tijdens het carnavalsweekend elke zaterdagochtend voorafgaand aan de optocht een barbecue. Kortom, het zijn twee actieve leden van de Carnavalsvereniging.

Chris Overmars is dit jaar de prins van carnavalsvereniging De Weteringzotten uit Boskamp. Frank Hagen is zijn adjudant. Prins Chris heeft een eigen bouwbedrijf in Boskamp. Beide heren zijn al vanaf jongs af aan fanatieke carnavalvierders.

Tot enkele jaren geleden maakte Chris en Frank deel uit van bouwgroep de Foeksnoeten, die regelmatig hoge ogen gooiden op het podium van Raalte en tijdens andere grote optochten in de regio.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.