werkgroep kijkt naar glasvezel in buitengebied

Een speciale werkgroep gaat zich inzetten om glasvezel te krijgen in het buitengebied van de gemeente Olst-Wijhe. Inmiddels hebben zich al diverse kandidaten voor de werkgroep aangemeld. De werkgroep is een initiatief van de Plaatselijke Belangen in de gemeente. De gemeente Olst-Wijhe gaat de werkgroep ondersteunen.

Wethouder Cor van den Berg van de gemeente Olst-Wijhe juicht het initiatief toe. “Mensen uit de samenleving komen geregeld met hele creatieve ideeën. En glasvezel in het buitengebied is belangrijk. Boerderijen worden steeds vaker ingericht als grotere werkplekken.”

Wanneer de groep in werking wordt gesteld, is nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.