wedstrijd van de week heino stevo

Een rustig weekendje voor de meeste Sallandse clubs, maar niet voor alle. Zo spelen Rohda Raalte, SC Overwetering en Heino deze week een bekerwedstrijd en werkt SDOL het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen USV af. Het was misschien leuk om de competitiewedstrijd te benoemen tot Intersport Schutte Wedstrijd van de Week (het staat namelijk al 2-0 voor USV), maar wij kiezen voor het bekerduel tussen Heino en Stevo.

De kersverse Tweedeklasser Heino is bezig aan een uitstekend seizoen, met af en toe wat dipjes. De ploeg van trainer Mark Lobbert bezet na elf speelronden de tweede plek. TVC ’28 heeft twee punten meer en voert de lijst aan. In de tweede periode gaan de Heinoërs wel aan kop. Alle drie de wedstrijden in deze periode werden winnend afgesloten.

Stevo komt uit in de Eerste Klasse. De ploeg uit Geesteren bezet na elf gespeelde wedstrijden de achtste plaats met 18 punten. Afgelopen weekend won de ploeg nog met 3-1 van GVAV Rapiditas.

De wedstrijd tussen de Eersteklasser en de Tweedeklasser wordt gespeeld op zaterdag 26 november. De bal gaat vanaf 18.00 uur rollen op Sportpark de Kampen.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag van de stand na 90 minuten kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zaterdag 26november 18.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.