wedstrijd van de week broekland usv

Het belooft zondag een spannende pot te worden in Broekland. Koploper USV kan op bezoek bij Broekland een behoorlijk gat slaan. Maar dan moet er wel gewonnen worden. Ook voor Broekland staat er zondag het nodige op het spel. Bij winst houdt het de aansluiting met de top van de Vijfde Klasse H.

USV begon met een nederlaag aan de competitie, maar pakte de draad vervolgens op en speelde nadien slechts één keer gelijk. De overige wedstrijden werden gewonnen. Ondanks dat het team zondag met een man minder speelde, wist het team met 4-1 van middenmoter Wesepe te winnen.

Broekland staat na negen speelronden op de achtste plek met zestien punten. Afgelopen zondag moest het team toezien hoe Nieuw Heeten vlak voor tijd gelijk maakte. Het betekende het zoveelste gelijkspel van de Broeklanders.

USV moet het zondag zonder Eric van der Sande stellen, want hij kreeg afgelopen weekend rood en zal zeker een wedstrijd uit moeten zitten. De wedstrijd in Broekland begint zondag om 14.00 uur op sportpark ‘t Horsthuis . Waag maar een gokje zou ik zeggen.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef op de site in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 20 november 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.