Home / archiefcentraal / wat doet die politie in raalte noord

wat doet die politie in raalte noord

De politie was maandagavond in groten getale aanwezig in Raalte Noord, met name in de omgeving van de Warmelo. Een lezeres van onze site vraagt zich af wat er loos was. “Er waren vier politieauto’s, acht politiemannen en speurhonden actief op de Twickel/Warmelo.” De lezeres vraagt zich af waar de politie naar zoekt.

Wij weten dat nu ook even niet, maar de lezers van SallandCentraal weten vaak veel meer dan de redactie zelf. Wie kan de lezeres (en ons) helpen? Het geheel speelde zich rond 22.30 af. Reacties op dit artikel zijn meer dan welkom.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.