voorstelling ronald goedemondt in hoftheater

Bezoekers van de voorstelling ‘Binnen de lijntjes’ van Ronald Goedemondt, op donderdag 17 november om 20.15 uur 2011 in het HOFtheater, maken kans op de Gouden PODIUM Cadeaukaart. De bezoeker die een goud versierde stoel aantreft, is de winnaar. Met de Gouden PODIUM Cadeaukaart kan men voor een bedrag van 75 euro aan tickets aanschaffen. De cadeaukaart zal voorafgaand aan de voorstelling door directeur Jos van den Born uitgereikt worden.

De Gouden PODIUM Cadeaukaart is een onderdeel van de campagne Gouden PODIUM Maand. Het doel van deze campagne is het promoten van de cadeaukaart en tegelijk (potentiële) bezoekers te stimuleren vaker theater, poppodia en festivals te bezoeken. In de voorstelling ‘Binnen de lijntjes’ verkent Ronald Goedemondt (1975) het thema conformisme. Met voorgaande shows als ‘Spek’, ‘Ze bestaan echt’ en ‘Dedication’ heeft Ronald Goedemondt de lat hoog gelegd voor zichzelf. In ‘Binnen de lijntjes’ lukt het hem echter weer om zichzelf te overtreffen. De show is een mix van bizarre gedachtegangen, zelfspot, nabootsingen van accenten en stemmen waarbij hij speelt met gezichtsuitdrukkingen en lichaamsstaal.

Kaarten van 19 euro zijn te koop via de VVV/ANWB Raalte (Varkensmarkt 8, tel 0572-352406) of via staging2.hoftheater.nl waar je er voor kunt kiezen zelf de kaarten uit te printen. Indien er op de avond / middag van de voorstelling nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het HOFtheater worden gekocht (alleen contante betaling of incasso mogelijk). Meer informatie over deze en andere voorstellingen staat op staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.