vijftig leerlingen aan de slag met fit for life

De Fit for Life-opleidingen van het Carmel College Salland zijn maandag van start gegaan. Ruim 50 leerlingen gaven zich op voor een opleiding naar keuze. Tijdens de eerste les zetten de eerste leerlingen hun handtekening op de poster van hun opleiding, waarna de opleidingen echt van start gingen.

De studenten konden kiezen uit Multimovez (fitness en outdoor sport), dance, song, voetbal, wielersport en handbal. Tijdens de inschrijvingsperiode hebben zich uiteindelijk ruim 50 leerlingen aangemeld. Zij maken in 8 weken kennis met hun discipline en kunnen zich hierin ontwikkelen. Na de periode van acht weken kunnen de leerlingen opnieuw een keuze maken.

Het bijzondere van de opleidingen is dat de resultaten van wetenschappelijk onderzoek zijn verwerkt in de programma’s. Daaruit bleek dat de Sallandse jongeren vooral op het gebied van life skills (zelfvertrouwen samenwerken, doorzettingsvermogen, jezelf presenteren, enz) meer gestimuleerd moeten worden. Deze Life skills worden verwerkt in de lessen. Verder zullen de leerlingen veel technische vaardigheden leren. Bovenal zullen de leerlingen plezier hebben en zich er lekker fit bij voelen. De opleidingen worden op een uitdagende wijze aangeboden en er is persoonlijke aandacht voor iedereen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.