Home / archiefcentraal / vericon beste hypotheekkantoor ijsselland

vericon beste hypotheekkantoor ijsselland

Vericon Advies heeft een award gewonnen voor ‘Beste Hypotheekkantoor 2011 in de regio IJsselland’. Dit hypotheekadvieskantoor geeft op basis van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het adviesproces het beste hypotheekadvies van de regio. De regio IJsselland omvat onder andere de gebieden Deventer, Zwolle, Steenwijk, Hardenberg.

“Wij zijn heel erg blij met deze erkenning. Wij doen iedere keer weer ons best om klanten een zo goed mogelijk hypotheekadvies te geven. Deze hoge klanttevredenheid is een bekroning op je werk. Daar doe je het voor”, zegt Arend Jan Veurink.

Adviseurs die aan deze verkiezing hebben meegedaan, kunnen worden beoordeeld door hun klanten op independer.nl De Kwaliteitscheck is gebaseerd op een vragenlijst van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De awards hebben betrekking op beoordelingen die zijn achtergelaten tussen 1 oktober 2010 en 16 oktober 2011. In totaal hebben ruim 30.000 consumenten een waarderingen achtergelaten.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.